Jenny tar over bloggingen

Hei! 

 

Mitt navn er Jenny, jeg er storesøsteren til Anna

Hun spurte om jeg kunne skrive et innlegg til bloggen hennes, og jeg sa ja, men vet ikke helt hva jeg skal skrive om. 

 

Jeg kan fortelle dere litt om hvordan Anna er i hverdagen. Hun kan virke som en liten engel og det er forståelig, hvis dere kun har sett hennes lille kropp og søte baby ansikt... men jeg som lever med henne 24/7 vet at hun har et stoooooooort temperament. Noe som er positivt hvis hun vil bli politiker, men det er lite sannsynlig siden hun er utrolig dårlig til å ta avgjørelser. Hun er høylytt, irriterende og hun stjeler klærne mine konstant, men hverdagen hadde vært kjedelig uten henne. 

 

Anna kan være den personen som retter på fjernkontrollene slik at de ligger med likt mellomrom mellom seg og sorterer etter høyde, tykkelse osv, men når det kommer til sitt eget soverom. Det kan godt beskrives som et klesskap, fordi klærne er overalt og når du klarer å åpne døra så ser du en liten sti frem til senga.

 

Anna elsker å synge, men hu har «sceneskrekk» hvis noen ser på henne. Jeg har heldigvis vært heldig nok til å være hjemme når hun har forsvunnet inn i sin egen verden. Da kan hun synge så høyt at det er umulig å høre lyden fra tv´en. Hun har talent og jeg og hu har laget avtale. Dersom jeg drar til Australia i mitt fjerde år på lærerhøyskolen så skulle hun melde seg på Idol. Da håper jeg dere stemmer!!!!

 

Nå har dere blitt litt kjent med henne fra mitt perspektiv

 

- Jen 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kilen

Anna Kilen

16, Drammen

Kategorier

Arkiv

hits